|
MIRAHORIAN ALTERNATIVE THERAPIES MIRAHORIAN,QI MAGEN,GRAAL STAR,GUIDED RELAXATION,YOGA SUTRA,LAO TZU,CUTREMUR,MORPHOGENETIC FIELD,HOLOGRAPHIC PROPULSION,THERAPY,RESONANT MAGNETIC IMPULSES,GRIPA AVIARA,REPARARE ADN,
|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
danmirahorian Site Admin

|
Posted: Wed Jun 28, 2006 6:40 am Post subject: Masurarea eficacitatii Qi Magen si Qi Magen Star |
|
|
Masurarea eficacitatii Qi Magen si Qi Magen Star[Holy Grail Vortex 2D-Pyramid]in repararea ADN si protectie antivirala
D-l fizician Ancu Dinca a avut amabilitatea sa masoare eficacitatea Qi Magen si Qi Magen Star in ziua de 14.01.2006 .S-a constatat ca factorul de beneficitate era de 96% respectiv de 95%.
A venit si confirmarea terapeutica.
Ieri [19.01.2005]am fost anuntat telefonic despre ameliorarea extraordinara in maladii a caror etiologie genetica este recunoscuta: doua cazuri de scleroza in placi si un caz de alzheimer.
In prezent medicii neincrezatori au reluat analizele pentru a vedea daca a fost corect diagnosticul initial .
L-am anuntat azi la telefon pe d-l fizician Ancu Dinca despre confirmarea terapeutica si mi-a spus urmatoarele: "eu stiam despre eficacitatea terapeutica a Qi Magen si Qi Magen Star iar confirmarea este pentru tine...daca nu stiai...si pt.ceilalti..Problema este sa ceri .. in fiecare caz in parte sa ti se dea voie sa repari ADN-ul.. " |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|